LAMPU LIMPAH SOLAR - ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT

[Tekan CONTROL + D  untuk bookmark laman web   ini. Kami akan tambah produk-produk berkualiti berasaskan tenaga solar dari masa ke semasa]

Dikemaskini: Khamis 3 Ogos 2017

Anda ingin menjimatkan bil elektrik?

Anda mahukan sistem lampu solar yang mudah dipasang pada bila-bila masa dan di mana-mana? (seperti  di taman, laman rumah, perkhemahan, aktiviti luar pada waktu malam dan sebagainya)

Anda mahukan sistem lampu solar yang selamat & mesra alam?

Anda bimbangkan aspek keselamatan, risiko kecurian/pecah masuk di waktu malam pada bahagian atau premis terpencil yang susah dipasang wiring, tiada bekalan elektrik atau dapat menggelakkan kerja 'hacking' yang merosakkan rumah anda?

Jangan risau, kami menawarkan penyelesaian terhadap kebimbangan anda! Insya AllahPRODUK LARIS!!MAKLUMAT PRODUK
ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT comes with 4000mAH rechargeable advanced battery. The battery lifespan is 50,000 hours. Superior from other Solar flood lights, ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT with authentication code built with advanced battery, reflector and SMD technologies. It produces MORE LIGHT, BRIGHT and LAST LONGER than other Solar flood lights with more LED!


SPESIFIKASI
Item Type: Flood Lights
Brand Name: Eco Solar Super Bright Floodlight
Body Material: Aluminum
Light Source: LED Bulbs
Brightness: 270LM (equiv to 30 watts)

Certification: CE,RoHS
Finish: Brushed Stainless
Style: Modern
Voltage: 3.7V
Is Bulbs Included: Yes
Power Source: Solar
Occasion: Square
Protection Level: IP65
Style: Solar floodlights
LED quantity: 12 pieces SMD LED
Lighting color: White color
LED power: 5W
Charger time: 5-6 Hours
Work time: 12 Hours
Solar panel: 6V*6W

ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT also comes with 5 meter cable between solar panel and lamp. It enables the solar panel to be placed outside (for maximum sun light) and lamp inside (toilet, kitchen, store, living room, etc)!

Switch on automatically at night (come with high quality light sensor)

LAMPLIGHT COLOR : Pure white color

KELEBIHAN lampu limpah solar ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT ini berbanding produk seumpamanya yang lain:
  • ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT mempunyai kuasa 4000mAH bateri yang boleh dicas semula (rechargeable advanced battery). Secara am, bateri yang mempunyai mAH yang tinggi berfungsi lebih lama dari bateri yang mempunyai kuasa mAH yang rendah, dengan anggapan corak penggunaan yang sama kedua-duanya. Tidak banyak produk lampu limpah solar (solar floodlight) yang mempunyai kuasa bateri sedemikian dengan harga yang kompentitif (ada yang hanya 2000mAH). Dalam kes ini, ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT menghasilkan LEBIH CAHAYA, LEBIH TERANG DAN TAHAN LEBIH LAMA dari lampu limpah solar yang lain!
  • ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT  mempunyai kecerahan(Brightness): 270LM (equiv to 30 watts). Kecerahan adalah diukur dalam LM (lumen). Produk ini mempunyai kecerahan lebih tinggi dari kebanyakan produk lampu limpah solar yang lain-lain (ada yang hanya mempunyai 200LM). Sila google jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kecerahan dan LM.
  • ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT mempunyai solar panel: 6V*6W. Power output bagi solar panel dinyatakan dalam unit watts, dan menggambarkan secara teoritikal penghasilan power output bagi sesuatu panel di bawah cahaya matahari dan keadaan suhu yang ideal. Sebahagian panel solar bagi lampu limpah solar ada yang mempunyai power output (W) yang lebih rendah dari produk ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT. 
  • ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT mempunyai solar panel yang dilindungi dengan rangka aluminium alloy yang lebih tahan lama dan lasak sesuai untuk di letak di kawasan luar terdedah pada cuaca. NOW COMES WITH CLEAR GLASS FOR MORE BRIGHTNESS!

5 KELEBIHAN UTAMA PRODUK INI BERBANDING PRODUK SAINGAN LAIN!!
SMD LED MORE BRIGHTER THAN BULB LED!!


PANEL SOLAR (Solar charger 5-6 hours full power, work time more 10-12 Hours, wireless, 100% charged solar energy)

KABEL ELEKTRIK SEPANJANG 5m (panel solar ke lampu floodlight) 

BERIKUT ADALAH TESTIMONI BERGAMBAR DARI PENGGUNA LAMPU LIMPAH SOLAR ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT


Tanpa Lampu Limpah Solar Eco Solar Super Bright Floodlight-keadaan belakang rumah gelap dan mendatangkan risiko keselamatan


Selepas dipasang Lampu Limpah Solar Eco Solar Super Bright Floodlight-keadaan belakang rumah menjadi terang dan mendatangkan rasa selesa kepada tuan rumah di mana risiko keselamatan dapat dikurangkan secara signifikan. Walaupun tiada di rumah semasa cuti, balik kg etc, lampu limpah solar ini akan terus berfungsi secara automatik kerana ianya tak perlu on/off setiap hari.


SATU LAGI TESTIMONI BERGAMBAR DARI PENGGUNA LAMPU LIMPAH SOLAR ECO SOLAR SUPER BRIGHT FLOODLIGHT

Lampu Limpah Solar Eco Solar Super Bright Floodlight digunakan di belakang rumah yang terlindung bagi mengurangkan risiko keselamatan. Kawasan-kawasan ini sebelum ini adalah terlindung dan gelap berisiko untuk kejadian pecah masuk untuk berlaku. Penggunaan lampu solar limpah solar ini yang sentiasa berfungsi secara automatik tanpa perlu setiap hari dikendalikan  disamping membantu menjimatkan bil elektrik. 

Lampu Limpah Solar Eco Solar Super Bright Floodlight digunakan di hadapan rumah yang terlindung bagi mengurangkan risiko keselamatan

Lampu Limpah Solar Eco Solar Super Bright Floodlight digunakan di belakang rumah yang terpencil bagi mengurangkan risiko keselamatan

Lampu Limpah Solar Eco Solar Super Bright Floodlight digunakan di ruang tamu. Ini boleh mengurangkan risiko keselamatan dengan memberi gambaran bahawa rumah berpenghuni dengan lampu yang bernyala walaupun sebenarnya tiada penghuni.


HARGA
PROMOSI ISTIMEWA SEHINGGA KE TARIKH YANG AKAN DIMAKLUMKAN BILA-BILA MASA!; DISKAUN & PENGHANTARAN PERCUMA MELALUI KOURIER POSLAJU MALAYSIA

JANGAN LEPASKAN PELUANG TERHAD INI!

DAPATKANNYA SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA! HANYA RM239/- seunit  + Free Kourier PosLaju*! 

Kami pilih penghantaran segera PosLaju Malaysia yang membolehkan anda menerima barang yang dibeli seawal sehari!

Anda berminat untuk memiliki produk ini? Sila hubungi/whatsapp kami untuk maklumat lanjut, Razman/Mahawir - 012-3255973
Bagi anda yg menggunakan hp/tab, untuk maklumbalas cepat boleh wassap terus kami dgn klik ->http://www.wasap.my/60123255973


*percuma kourier untuk Semenanjung. Untuk Sabah dan Sarawak hanya tambah RM20/- sahaja.

Nota:
Bagi anda penduduk Lembah Klang/Selangor yang ingin mendapatkan sendiri lampu solar ini sila hubungi kami yang akan memaklumkan anda no contact dan alamat rakan bisnes kami di sana. (call/sms/whatsapp) Razman/Mahawir di 012-3255973.